Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere

Et af dogmerne bag Teater-Vi-Tør er vores ønske om hele tiden at etablere nye, spændende samarbejder med folk fra den professionelle teaterscene. Disse samarbejder indledes ofte i tilknytning til vores teaterproduktioner og de understøtter vores lyst til løbende at udvikle det arbejde, vi laver. Foruden disse ad hoc samarbejder, har vi ligeledes etableret en række fast forankrede samarbejder med flere institutioner og organisationer.

Faste samarbejdspartnere:

Faxe Kommune

Vi har et frugtbart samarbejde med Faxe Kommune, der har omdrejningspunkt i udviklingen og væksten af Teater-Vi-Tør. Vi ønsker sammen at kunne skabe et teater, der er både attraktivt og relevant for kommunens borgere.

 

Orange Lead

Teater-Vi-Tør har et løbende samarbejde med CSR-konsulent Julie Lindberg Skovmand, der kommer fra virksomheden Orange Lead. Dette samarbejde søger at skabe en sammenhængskraft i hele teatrets udtryk og dermed en klar profil udadtil.

 

DATS

DATS – Landsforening For Dramatisk Virksomhed. Vores samarbejde med DATS er blevet til i forbindelse med afviklingen af Pletskud, der er en årlig festival for independent vækstlagsteater. Vi samarbejder ligeledes tæt og løbende med Peter Dahm, som er konsulent i scenografi og visuelle udtryk hos DATS

 

Vestskolen og Østskolen

Teater-Vi-Tør har et tæt samarbejde med kommunens folkeskoler og her kan særligt fremhæves vores samarbejde med skolernes udskolingselever fra 8. og 9. klasse. Teater-Vi-Tør har her faciliteret diverse forestillingsproduktioner i forløb på otte uger, der udføres i samarbejde med folkeskolernes egne lærere.

 

Kulturhuset Viften i Rødovre

Vi har netop indgået et nyt samarbejde med kulturhuset Viften i Rødovre. Viftens chef, Lau Wulfsberg, har udvist stor interesse i det teaterarbejde, Teater-Vi-Tør repræsenterer og herunder også det udtryk, indhold og mod, som vi mener er særligt kendetegnende for os. Som et resultat af dette samarbejde får Teater-Vi-Tør mulighed for at kunne opføre vores forestillinger i Københavnsområdet i Viftens store BlackBox.

 

Linnankosken Lukio – Poorvo, Finland

Samarbejdet mellem Linnankosken Lukio, Midtsjællands Gymnasium og Teater-Vi-Tør strækker sig på nuværende tidspunkt over cirka 20 år. Denne forbindelse til en markant anden kultur, der dog samtidig bindes sammen af vores nordiske broderskab, er interessant i arbejdet med vores teaterproduktioner.

Vores fortstående projekt med Linnankosken Lukio vil udformes som en antropologisk forestiling, der bliver til i samarbejdet med en samisk nomade.

 

rocket-brewing-company

Rocket Brewing Company

Samarbejdet med det lokale bryggeri, Rocket Brewing Company, er etableret med henblik på at skabe nogle lokale forankringer, samt ligeledes at styrke Foyercaféens værdisæt om fællesskab og bæredygtighed.

mikrohoenseri

Mikrohønseri oggi:SLOW

Samarbejdet med Mikrohønseriet oggi:SLOW er – ligesom samarbejdet med Rocket Brewing Company – etableret med henblik på at skabe nogle lokale forankringer og for derigennem at styrke Foyercaféens værdisæt om fællesskab og bæredygtighed.

 

Personer fra den professionelle teaterscene som gennem tiderne har været og er tilknyttet Teater-Vi-Tør:

Erik Pold – Kunstnerisk leder af Limenal DK, danser og instruktør
Kirsten Dehlholm – Leder af Hotel Proforma
Sophia Corydon Smith – Produktionsleder
Heidi Plugge – Scenograf
Line Mørkeby – Dramatiker
Sidse Falster – Tekstil designer
Søren Hauch – Fausbøll – Skuespiller
Adelaide Bentzon – Koreograf og iscenesætter
Simone Isabel Nørgaard – Dramatiker